Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Woca

Hier vind je alle Woca producten voor de verzorging van houten vloeren.

Woca is een Deens merk dat staat voor WoodCare, het Engelse woord voor vloerverzorging. Woca ontwikkelt en produceert al sinds 1969 producten voor de natuurlijke bescherming van het hout. Voor Woca is het belangrijk dat er milieuvriendelijke, ecologische producten worden geproduceerd. Zij willen bijdragen aan een veilige en duurzame toekomst voor iedereen. De producten van Woca zijn dan ook goedgekeurd volgens de Europese norm EN 71-3 voor gebruik in leefomgevingen.

Voor het reinigen van je vloer is er de Woca natuurzeep. Deze zeep vind je in verschillende kleuren passend bij je vloer. De naturel is neutraal en bevat geen kleurpigmenten. Hier kun je alle kleuren mee dweilen. Kies je voor wit grijs of zwart dan zijn er kleurpigmenten aan de zeep toegevoegd om je vloer mooi op kleur te houden.
Woca Natuurzeep reinigt en voedt alle typen geoliede, gezeepte en met hardwax behandelde vloeren. De soya- en cocosvetten in de zeep zorgen voor een extra beschermlaag in de bovenste poriën van het hout, waar vuil en vocht in worden opgenomen. Bij iedere zeepbeurt worden oude vuilresten en vlekken verwijderd en het hout tegelijk voorzien van een nieuwe, onzichtbare beschermlaag. Een goed gezeepte vloer heeft daarom veel minder extra onderhoud nodig.

Voor het onderhoud van je vloer is er de Woca onderhoudsolie. Deze vind je in verschillende kleuren passend bij je vloer. De onderhoudsolie naturel is neutraal en bevat geen kleurpigmenten. Deze kun je gebruiken op alle kleuren. Kies je voor wit of grijs. dan zijn er kleurpigmenten aan de onderhoudsolie toegevoegd om je vloer mooi op kleur te houden.