Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Vlekken verwijderen op keramsiche tegels: hobby

cosmetica

Een hobby kan natuurlijk van alles zijn, maar een hobby die vlekken veroorzaakt is meestal een hobby met verf, viltstift, (stempel)inkt, lijm of olie/vet. Veel van deze vlekken zijn letterlijk op te lossen met de Lösefix. Zowel HMK (R154 Lösefix) als Lithofin (Lösefix) kennen deze variant. In een aantal andere gevallen wordt er door de leveranciers iets anders geadviseerd.

Voor het verwijderen van de meeste hobbyvlekken geldt voor een vloer van keramische tegels:

Verse vlek

1. direct opnemen met keukenpapier of een doek. Is er veel gevallen? Gebruik dan bijvoorbeeld een lepel om het meeste weg te halen.
2. is er sprake van los poeder probeer dit dan voorzichtig op te zuigen.
2. daarna reinigen met een sopje van de dagelijkse reiniger die bij je vloer hoort om de vloer weer schoon en fris te krijgen.

Oude/hardnekkige vlek

Is de vlek al wat ouder of hardnekkig dan kun je de vlek vaak verwijderen door de lösefix (HMK R154 Lösefix of Lithofin Lösefix) te gebruiken. Mocht die niet het gewenste resultaat geven dan kun je ook nog de intensiefreiniger te gebruiken die bij je vloer hoort in de verhouding die op de verpakking staat. Goed nadweilen met schoon water. Dat kan de HMK R155 grondreiniger zijn of de Lithofin MN Vuiloplosser.

Alfabetische volgorde

Voor een overzicht hier een aantal hobbyvlekken op alfabetische volgorde. Klik op het product dat de vlek heeft veroorzaakt voor de oplossing:

dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

lijnolie
stempelinkt

HMK R154 Lösefix
of
Lithofin Lösefix, wanneer dat niet voldoende is op zuurbestendige oppervlakken de Lithofin Resin-Ex

viltstift

HMK R154 Lösefix
of
Lithofin MN Buitenhuisreiniger, wanneer dat niet voldoende is op zuurbestendige oppervlakken: Lithofin KF intensiefreiniger