Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Vlekken verwijderen op keramische tegels: dranken

De meeste keramische tegels zijn zuurbestendig. Hieronder valt ook het keramisch parket: de tegelvloeren met houtmotief.
Voor het verwijderen van eigenlijk alle dranken zoals koffie, frisdrank, wijn of vruchtensap geldt voor een vloer van keramische tegels:

Verse vlek

1. direct opnemen met keukenpapier of een doek.
2. daarna reinigen met een sopje van de dagelijkse reiniger die bij je vloer hoort om de vloer weer schoon en fris te krijgen.

Oude of hardnekkige vlek

Is de vlek al wat ouder of hardnekkig dan kun je de vlek vaak verwijderen door de intensiefreiniger te gebruiken die bij je vloer hoort in de verhouding die op de verpakking staat. Goed nadweilen met schoon water. Dat kan de HMK R155 grondreiniger zijn of de Lithofin MN Vuiloplosser.

Koffie of thee is ook te verwijderen met de Lithofin MN Buitenhuisreiniger.

Alfabetische volgorde

Voor een overzicht hier een aantal drankvlekken op alfabetische volgorde. Klik op het product dat de vlek heeft veroorzaakt voor de oplossing. Wij leveren zowel HMK-Moeller Stone Care en Lithofin. Beide merken zijn goed. Kies het merk dat je nu ook gebruikt of waar je je goed bij voelt:

dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.