Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Vlekken verwijderen natuursteen: vet of olie

cosmetica

Bij vetvlekken kun je denken aan boter, olie of andere keukenvetten, maar ook boenwas, lijnolie of schoensmeer valt hier onder. Net zo als dieselolie en smeerolie.

Vetvlekken kunnen erg vervelend zijn, maar zijn vaak goed te verwijderen door ze op te lossen met de Lösefix. Zowel HMK (R154 Lösefix) als Lithofin (Lösefix) kennen deze variant. Daarnaast kennen beide merken ook nog een olie- en vetverwijderaar: HMK R152 olie- en wasverwijderaar en Lithofin Oil-Ex olievlekverwijderaar.

Voor het verwijderen van de meeste vetvlekken geldt voor een vloer van natuursteen:

Verse vlek

1. direct opnemen met keukenpapier of een doek. Is er veel gevallen? Gebruik dan bijvoorbeeld een lepel om het meeste weg te halen.
2. daarna reinigen met een sopje van de dagelijkse reiniger die bij je vloer hoort om de vloer weer schoon en fris te krijgen.

Oude of hardnekkige vlek 

Is de vlek al wat ouder of hardnekkig dan kun je de vlek vaak verwijderen door de lösefix (HMK R154 Lösefix of Lithofin Lösefix) te gebruiken. Mocht die niet het gewenste resultaat geven dan kun je ook nog de intensiefreiniger te gebruiken die bij je vloer hoort in de verhouding die op de verpakking staat. Goed nadweilen met schoon water. Dat kan de HMK R155 grondreiniger zijn of de Lithofin MN Vuiloplosser.

Alfabetische volgorde

Voor een overzicht hier een aantal vlekken op alfabetische volgorde. Klik op het product dat de vlek heeft veroorzaakt voor de oplossing. Wij leveren zowel HMK-Moeller Stone Care en Lithofin. Beide merken zijn goed. Kies het merk dat je nu ook gebruikt of waar je je goed bij voelt:

dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

olie

HMK R152 Olie- en wasverwijderaar
of
Lithofin Oil-Ex olieverwijderaar

schoensmeer
vetvlekken

HMK R152 Olie- en wasverwijderaar
of
Lithofin Oil-Ex olieverwijderaar