Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Alle vloerverzorgingsproducten voor (natuur)stenen vloeren

Heb je (natuur)steen in huis? Koop hier je onderhoudsmiddelen voor stenen vloeren van natuursteen, keramische tegels en beton voor binnen en buiten. Wij werken met de professionele merken HMK Moeller Stone Care en Lithofin.

Dagelijkse reiniging

Producten voor de dagelijkse reiniging van (natuur)steen kun je dagelijks veilig gebruiken. Dit zijn de standaard dweilmiddelen voor je vloer.

Intensieve reiniging

Wil je de cementsluier verwijderen of wordt je vloer niet meer schoon met de gewone reiniger? Pak dan de intensiefreiniger om je vloer grondig mee schoon te maken.

Beschermen

Veel natuursteen heeft bescherming nodig om vocht en vuil te weren. Hiervoor breng je een impregneermiddel/vlekstop aan. Die zijn verkrijgbaar in verschillende soorten.

Onderhoud

Naast de dagelijkse reiniging van (natuur)steen zijn er ook producten voor het onderhoud van je vloer die er bijvoorbeeld voor zorgen dat de glanslaag in tact blijft of bij aanrechtbladen de beschermlaag minder snel laat slijten.

Vlekken verwijderen

Hier vind je ook diverse producten om vlekken te verwijderen uit je stenen vloer. Let er wel op dat het product geschikt is voor jouw vloer. Wij hebben ook een vlekkenwijzer ontwikkelt om bij je vlek het juiste middel te vinden:
klik hier voor de vlekkenwijzer >>>