Producten 1-12 van 103 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 103 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als: Foto-tabel Lijst

U bent nu in de categorie Steen

Koop hier je onderhoudsmiddelen voor (natuur)stenen vloeren

Alle producten voor de verzorging, het onderhoud en het reinigen van je (natuur)stenen vloer. Te denken valt dan aan keramische tegels en plavuizen, maar ook aan de diverse natuurstenen vloeren van marmer, leisteen, belgisch hardsteen, travertin, kwartsiet, kalksteen of zandsteen.
Voor (natuur)stenen vloeren hebben we diverse onderhoud- en schoonmaakproducten. Hoe vaak onderhoud aan uw stenen vloer nodig is, hangt af van het soort steen en het gebruik. Natuursteen kan vaak ook geïmpregneerd worden om de vloerverzorging daarna makkelijker te maken. Voor het impregneren is het belangrijk het juiste product te vinden voor uw vloer. 
Voor het reinigen wordt de P324 edelzeep veel gebruikt. Dit is een milde reiniger voor het dweilen van verschillende vloeren van natuursteen en kunststeen. Wanneer het juiste dweilmiddel voor de stenen vloer gebruikt wordt voor het reinigen kan deze streeploos schoongemaakt worden. Gebruik voor het dweilen van je vloer een van onze vloerwissers om het dweilen nog makkelijker te maken. Het onderhoudsproduct dat u het beste voor het onderhoud aan uw stenen vloer kunt gebruiken is afhankelijk van het type (natuur)stenen vloer. De 2 bekendste merken voor het onderhoud voor stenen vloeren zijn Lithofin en HMK-Moeller Stone care. Gebruik het productfilter aan de linkerkant van deze pagina om het geschikte onderhoudsproduct te vinden!