Wij hebben diverse producten voor het aanbrengen van het onderhoud voor uw vloer, het intensief schoonmaken. Zo hebben wij kwasten en vloerborstels, voor o.a. het aanbrengen van vloer olie.

Ook hebben wij diverse (hand)pads, ook wel doodlebug genoemd. Deze onderscheiden zich door de kleur waarbij ze steeds iets ruwer worden.
Wit: dit is de zachtste pad en kan veilig gebruikt worden op de diverse vloeren bij het reinigen of aanbrengen van onderhoud. Ook overtollig materiaal (olie/impregneer) kan hier mee weggehaald worden (uitpoetsen). De witte pad is vergelijkbaar met de witte schrobkant van een sanitairspons.
Beige: Deze pad is iets ruwer en wordt door een aantal leveranciers aangeraden voor het aanbrengen van de onderhoudsolie, zoals bijvoorbeeld oliefris.
Rood: Deze pad is prima te gebruiken voor het schrobben van vloeren, maar een aantal leveranciers raad dit ook aan voor het aanbrengen (inpoetsen) van de olie, zoals Rubio Moncooat.
Groen: Deze pad wordt ook gebruikt voor het schrobben van vloeren bij bijvoorbeeld een intensiefreiniger. De groene pad is vergelijkbaar met de groene schrobkant van een keukenspons. 
Zwart: Dit is de hardste pad en bedoeld voor zware werkzaamheden zoals strippen/verwijderen van oude toplagen. Let wel op dat deze pad een schurend effect kan hebben.

Uiteraard hebben wij ook padhouders.

De vloerwissers, dweilen en doeken vindt u onder een ander kopje (klik hier)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2