Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Accessoires voor het onderhoud, het reinigen en het beschermen van je vloer

Gebruik de filters om het juiste product te vinden.

Resultaat 1–24 van de 80 resultaten wordt getoond

Accessoires voor het onderhoud, het reinigen en het beschermen van uw vloer

Voor het onderhoud van je vloer hebben we ook diverse schoonmaak accessoires en aanverwante producten die je hier online kunt bestellen. Deze accessoires variëren van sponzen en doeken tot rollers en kwasten. Maar ook voor filters en meubelvilt kun je bij ons terecht.

Aanbrengmaterialen

Het is belangrijk om het juiste onderhoud voor je vloer te gebruiken, maar het is minstens zo belangrijk om dit op de juiste manier aan te brengen. Of dit nu is met een roller, kwast, spons of pad, je hebt wel het juiste materiaal nodig. Kijk dus goed hoe je je onderhoud op je vloer moet aanbregen en bestel direct het juiste aanbrengmateriaal mee.

Luchtbevochtiging

Iets wat vooral bij houten vloeren speelt is het op peil houden van de juiste luchtvochtigheid. Bij een te droog klimaat droogt het hout uit wat scheuren tot gevolg kan hebben. Dit voorkom je door een luchtbevochtiger te gebruiken. Je moet dan alleen wel op tijd de filters vervangen zodat je luchtbevochtiger ook op de juiste manier blijft werken. Wij hebben voor de diverse luchtbevochtigers  van o.a. Stadler Form en Boneco de juiste filters en andere accessoires om je luchtbevochtiger goed te laten functioneren.

Bescherming

Wil je je vloer mooi houden dan zul je ook aan bescherming moeten doen. Dat begint al voor de voordeur met een goede schraapmat en schoonloopmat bij de deur. Met de juiste deurmat, liefst een combinatie van een buitenmat én een binnenmat houd je namelijk het meeste vuil en vocht al tegen. Neem je dan ook nog een druipmat om je natte laarzen en schoenen op te zetten dan ben je helemaal klaar.
Maar bescherming vind je ook met ons meubelvilt dat ervoor zorgt dat je schuivende meubels geen vervelende krassen achterlaten op je vloer.