Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Alle professionele vloerverzorgingsproducten voor alle soorten vloeren.

Resultaat 1–80 van de 371 resultaten wordt getoond

allesvoorUWvloer

Wij van allesvoorUWvloer leveren álles voor uw vloer zoals vloerverzorgingsproducten voor het schoonmaken en onderhouden van houten vloeren en natuursteen zoals marmer, belgisch hardsteen, leisteen of graniet.
Ook voor voor PVC, laminaat en tegels kunt je bij ons terecht.
Wij leveren alle bekende merken zoals Woca, Osmo, HMK – Moeller Stone Care, Lithofin, Forbo.

Maar bij ons vind je ook alle producten om het onderhoud aan te brengen op je vloer zoals pads in verschillende kleuren, doeken en natuurlijk wissersystemen.
Wij hebben echt álles voor UW vloer

Vloerspecialisten

Wij hebben niet alleen alle professionele merken voor het schoonmaken en mooi houden van je vloer, wij zijn zelf ook vloerspecialisten.
Weet je niet wat je nodig hebt? Vraag het dan ons, wij staan voor je klaar!

Al 15 jaar!

Wij bestaan inmiddels al 15 jaar en hebben dus al jarenlang ervaring met onze webwinkel. De ervaring in de producten voor de vloerverzorging is nog groter. Eén van onze experts heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van vloeren, de afwerking en de verzorging.

Betrouwbaar

allesvooruwvloer.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. Dit betekent dat de persoonlijke gegevens beschermd zijn en je gebruikt kunt maken van de kopersbescherming.

Veilig betalen

Je betaalt bij ons veilig en gemakkelijk met een van de vele betaalmethoden zoals iDeal, PayPal of creditcard, maar ook achteraf betalen is mogelijk.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij hebben een samenwerking met diverse sociale werkplaatsen. Minimaal 10 procent van de medewerkers die worden aangenomen zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Wij zien het als taak om als regionale werkgever ook een kans te geven aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Aangezien niet alle werkzaamheden geschikt zijn voor deze medewerkers zijn er aparte ruimtes en aangepaste werkplaatsen gemaakt waar de medewerkers (soms onder professionele begeleiding) kunnen werken. 

Onze medewerkers met een verstandelijke beperking worden ingezet voor specifieke inpak-werkzaamheden.
Ook voor medewerkers met een lichamelijke beperking worden aanpassingen gemaakt op de werkvloer.