Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Uitstekend: 4.52/5.00

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Koop hier onderhoudsmiddelen voor PVC-vloeren

Een PVC-vloer is een kunststofvloer die je moet reinigen en onderhouden met producten speciaal voor PVC-vloeren. Naast een dweilmiddel voor PVC-vloeren is er ook een polish speciaal voor PVC-vloeren die een (nieuw) beschermlaagje geeft en oppervlakkige krasjes dichtzet. Na verloop van tijd kunnen deze polishlagen zich opbouwen en kan de PVC-vloer vuil en vekkerig worden. Je verwijdert dan deze lagen met een speciale intensiefreiniger/remover of basisreiniger waarna je weer een nieuw laagje PVC-polish aanbrengt.

Bij ons vind je alle bekende merken om je PVC-vloer mooi te maken en mooi te houden. Zo vind je bij ons o.a. de producten van Mflor, Dr. Schutz en James. Maar ook het merk Lecol kent een PVC-lijn. Daarnaast verkopen wij de Floorify schoonmaakproducten voor de Floorify-vloeren en de Quick-Step producten die ook voor de Quick Step PVC-vloeren (Livyn) gebruikt worden.

Vergeet ook niet de reparatieset waarmee je beschadigingen aan je PVC-vloer kunt herstellen. Hierdoor wordt je PVC-vloer weer als nieuw.