10 artikel(en)

per pagina

 • Forbo Cleaner 10L

  Forbo Cleaner is bedoeld voor de reiniging van uw marmoleum en/of novilon (vinyl). Deze cleaner zorgt ervoor dat uw vloer weer schoon en fris wordt. Om uw marmoleum en novilon te onderhouden gebruikt u de Forbo Polish. Meer info
 • Forbo Cleaner 1L

  Forbo Cleaner is bedoeld voor de reiniging van uw marmoleum en/of novilon (vinyl). Deze cleaner zorgt ervoor dat uw vloer weer schoon en fris wordt. Om uw marmoleum en novilon te onderhouden gebruikt u de Forbo Polish. Meer info
 • Forbo Monel Floorcare 10L

  Forbo Monel is bedoeld voor de reiniging en het onderhoud van Marmoleum en Novilon (vinyl). De vloer wordt beschermd tegen vervuiling door het aanbrengen van een Monel film. Deze film zorgt voor minder aanhechting van vuil en wordt verwijderd bij de volgende reiniging. Deze Forbo Monel kunt u zowel gebruiken om te dweilen, maar ook voor het grondig schoonmaken en onderhoud van uw marmoleum of novilon. D Meer info
 • Forbo Monel Floorcare 1L

  Forbo Monel is bedoeld voor de reiniging en het onderhoud van Marmoleum en Novilon (vinyl). De vloer wordt beschermd tegen vervuiling door het aanbrengen van een Monel film. Deze film zorgt voor minder aanhechting van vuil en wordt verwijderd bij de volgende reiniging. Deze Forbo Monel kunt u zowel gebruiken om te dweilen, maar ook voor het grondig schoonmaken en onderhoud van uw marmoleum of novilon. Meer info
 • Forbo Monel Floorcare 2,5L

  Forbo Monel is bedoeld voor de reiniging en het onderhoud van Marmoleum en Novilon (vinyl). De vloer wordt beschermd tegen vervuiling door het aanbrengen van een Monel film. Deze film zorgt voor minder aanhechting van vuil en wordt verwijderd bij de volgende reiniging. Deze Forbo Monel kunt u zowel gebruiken om te dweilen, maar ook voor het grondig schoonmaken en onderhoud van uw marmoleum of novilon. De Monel zorgt voor een mat uiterlijk. Meer info
 • James Basisreiniger

   

  James Basisreiniger  is bedoeld voor de reiniging van uw vloer.

  Deze basisreiniger verwijdert hardnekkige vervuiling op vinyl, linoleum, laminaat, rubber, PVC, keramische tegels, epoxyvloeren en natuur- en kunststeenvloeren. Bovendien verwijdert de Basisreiniger moeiteloos oude waslagen van o.a. James Zijdemat en James Extra Glans.

  Verbruik: 1L per 20-200m² (afhankelijk van onverdund tot zeer verdund)

  Aanbrengen voor reiniging: (duo)dweil.

  Meer info
 • James Extra Mat

  James Extra Mat geeft een extra matte beschermlaag en is antislip en krasvast. Deze James Extra Mat is geschikt voor vinyl, PVC, linoleum, rubber en natuur- en kunststeen vloeren.

  Met de James Extra Mat brengt u een verwijderbare beschermlaag aan en verlengt daarmee de levensduur van uw vloer. Krasjes en oppervlakkige beschadigingen zullen in de beschermlaag ontstaan en dus niet in uw vloer. Wij raden het gebruik op egaal donkere vloeren af. Er is dan namelijk een kans op streepvorming na opdroging. Gebruik voor deze vloeren de James Zijdemat

  Voordat u de James Extra Mat gaat aanbrengen dient u de vloer eerst te reinigen met de James Basisreiniger voor een goed resultaat.

  Verbruik: 1 L per ±20m².

  Droogtijd: ± 12 uur.

  Aanbrengen: niet pluizende katoenen doek.

  Meer info
 • James Remover voor verwijderen van vlekken op laminaat, PVC en vinyl

   

  James Remover is bedoeld voor de dagelijkse vlekverwijdering op diverse vloeren zoals laminaat, PVC, (structuur)vinyl, rubber en natuur- en kunststeenvloeren.

  Deze James Remover is een speciale gecombineerde lijm, vlek en vuil oplosser voor verwijdering van schoenstrepen, viltstift, cosmetica, inkt, balpen, vet, dispersieverf, lakken en watervaste lijmresten.

  Vlekken kunnen rechststreeks ingesprayd worden en na een korte inwerktijd (1 tot 5 minuten) opgenomen worden met een katoenen doek.

  Meer info
 • James Vinylreiniger en PVC reiniger natuurlijk & beschermend (F)

   

  James Vinyl en PVC reiniger natuurlijk & beschermend is een super geconcentreerd onderhoudsmiddel voor (structuur)vinyl.

  Ook voor alle gladde en elastische kunststof vloeren, zoals PVC, rubber, en natuur- en kunststeen.

  Deze James vinylreiniger zorgt voor reiniging en onderhoud in één arbeidsgang. Deze vinylreinger bevat geen wassen of kunststofdispersies dus geen opbouw van lagen. Geeft een mat uiterlijk en is vuilafstotend en slipvast.
  Deze PVC-reiniger van James wordt geproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen en is daarmee niet alleen prettig voor uw vloer, maar ook voor uw handen.

  Aanbrengen: (duo)dweil

  Meer info
 • James Zijdemat

   

  James Zijdemat is bedoeld voor de bescherming van alle gladde en elastische vloeren zoals vinyl, PVC, linoleum, rubber en natuur- en kunststeenvloeren.

  Na aanbrenging heeft uw vloer een zijdematte beschermlaag die flexibel, slip- en krasvast is. Bovendien is uw vloer weer vuilafstotend en gemakkelijk in het onderhoud. Voor het aanbrengen dient u de vloer te reinigen met James Basisreiniger S.

  Verbruik: 1 L per ±20m².

  Droogtijd: ± 12 uur.

  Aanbrengen: niet pluizende katoenen doek.

  Meer info

10 artikel(en)

per pagina

U bent nu in de categorie Vinyl

Alle producten voor de verzorging, het onderhoud en het reinigen van uw vinylvloer
Vinyl is vloerbedekking dat van de rol komt en vaak 400cm breed is, het wordt ook wel zeil genoemd. Het bekendst merk vinyl is het merk Novilon van Forbo. Forbo raadt zelf voor haar vloeren de Forbo Monel aan. Deze vloerverzorging reinigt en verzorgt in één handeling: u gebruikt het als dweilmiddel, maar het laat tegelijkertijd een beschermlaagje achter. Wilt u liever apart dweilen en onderhouden dan gebruikt u de Forbo Cleaner voor het reinigen van uw vinylvloer en de Forbo Polish voor het onderhoud/de bescherming van uw vinylvloer.Ook het merk James kent verschillende onderhoudsproducten voor uw vinylvloer. Naast de gewone James Vinylreiniger, waarmee u uw vloer kunt dweilen, heeft James ook een intensieve reiniger voor de grondige schoonmaak: de James Basisreiniger. Uiteraard kent James ook een polish voor het onderhoud van uw vinylvloer in de vorm van de James Zijdemat.