Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Ons eigen huismerk: allesvoorUWvloer

Bij allesvoorUWvloer begrijpen we dat je op zoek bent naar de beste prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Ons eigen huismerk is hiervoor de perfecte oplossing.  Ben je op zoek naar eersteklas producten zonder de hoogste prijs te betalen? Koop dan ons eigen huismerk.

Voor bijna alle vloeren

Wij hebben producten voor  bijna alle vloeren. Of je vloer nu gelakt is, geolied, van laminaat of woongrind, wij hebben het juiste product voor je vloer.
Bekijk hier de vloerproducten voor de verschillende vloeren:

Geoliede houten vloer

Heb jij een houten vloer die geolied is, dan hebben wij hiervoor 4 producten:

Reiniger voor geoliede houten vloeren van allesvoorUWvloer

Onze eigen reiniger combineert het reinigen van je geoliede houten vloer met het aanbrengen van een beschermende waslaag. Hierdoor wordt je vloer niet alleen schoon, maar blijft je vloer ook langer mooi. Dit is te vergelijken met de Osmo Wisch-Fix, Blue Dolphin Fix&Fill en de Vesting Wax&Clean.

De Royl milde reiniger en de Floorservice parketreiniger zijn enkel reinigers en hebben die extra laag niet.
De Royl Vloerzeep, Rubio Monocoat Soap en en Woca natuurzeep zijn wat vettig. Het nadeel is dat dit laagjes kan gaan opbouwen waardoor de vloer er vlekkerig uit gaat zien. Wil je overstappen maak dan eerst de vloer schoon met onze intensiefreiniger. Hierdoor worden oude schoonmaaklagen en vuil verwijderd. Zet daarna de vloer in de onderhoudsolie om een goede beschermlaag te hebben. Daarna kun je dweilen met de reiniger voor geoliede vloeren.

Ter vergelijk hier alle reinigers op een rij:

Onze reiniger voor geoliede houten vloeren is er niet alleen in naturel, maar ook in wit. Deze witte variant bevat wat witpigmenten waardoor je witgeoliede vloer mooi wit blijft. Bovendien zijn beide kleuren verkrijgbaar in een voordelige grootverpakking.
Uiteraard hebben wij ook een intensiefreiniger die je gebruikt wanneer je vloer niet meer schoon wordt met de gewone reiniger.

Onderhoudsolie voor geoliede houten vloeren van allesvoorUWvloer

Onze onderhoudsolie kun je gebruiken op alle soorten geoliede vloeren, of je vloer nu afgewerkt is met hardwax of met olie, onze onderhoudsolie is universeel en zorgt voor een nieuwe beschermlaag op je vloer. Stap je over naar een ander merk maak dan je vloer even schoon met de intensiefreiniger. Zo weet je zeker dat de onderhoudsolie goed hecht.

Ter vergelijk hier de onderhoudsolie op een rij:

Onze onderhoudsolie is er in naturel, zonder kleurpigmenten en in wit, met wat witpigmenten. De witte variant is speciaal voor wit geoliede vloeren. Je witte vloer blijft dan langer mooi wit.
Daarnaast kun je kiezen uit een matte uitstraling of een zijdeglans om je vloer een vollere uitstraling te geven.

Vlekken verwijderen

Is je vloer erg vuil, heb je een vlek of moeten oude lagen eraf? Gebruik dan de intensiefreiniger. Deze gebruik je op de hele vloer of bij hardnekkige vlekken.
Heb je een vlek in je eiken vloer die een reactie is van het looizuur in het eiken? Gebruik dan onze zwarte vlekken verwijderaar.

Gelakte houten vloer

Heb jij een houten vloer die gelakt is, dan hebben wij hiervoor 3 producten:

parketreiniger: het dweilmiddel voor je gelakte vloer

parket polish: het onderhoud voor je gelakte vloer, in mat en satijn

polish remover: de intensiefreiniger

Een gelakte vloer dweil je met de parketreiniger. Onze reiniger is hooggeconcentreerd en verwijdert makkelijk vuil en vlekken.

Voor het onderhoud van je vloer is er de allesvoorUWvloer polish. Deze polish is naturel en is oplosmiddelvrij. Je kunt kiezen tussen satijn, dat een lichte glans achterlaat of de matte variant. Zonder boenen of opwrijven zorgt deze parketpolish voor een slijtvaste beschermlaag. Deze Parket Polish is water- en vuilafstotend. Je vloer is weer makkelijk te onderhouden en bestand tegen water en reinigingsmiddelen.

Wordt je vloer niet meer schoon met de parketreiniger en/of heb je al een aantal lagen opgebouwd met de polish? Gebruik dan de polish remover. Dit is een intensief reiniger voor gelakte vloeren die oude polishlagen verwijdert en je vloer weer helemaal schoon maakt. Nadat je vloer droog is breng je weer een nieuwe polishlaag aan.
Maar informatie nodig? Kijk op onze onderhoudspagina voor gelakte vloeren

Wasvloer

Binnen ons eigen merk hebben wij alle producten die je nodig hebt om je wasvloer mooi te houden:

Wasreiniger: voor het verwijderen van oude laag en intensief reinigen van vuile vloeren

Vloeibare was: voor het gemakkelijke onderhoud: doordat de was vloeibaar is, is deze makkelijk aan te brengen

Vaste vloerwas: deze powerwax zorgt voor een extra krachtige bescherming doordat je de was in je vloer boent. Dit is wel zwaarder aanbrengen dan vloeibare was.

Meer informatie nodig? Kijk op onze onderhoudspagina voor wasvloeren

Tegelvloer – Woongrind

Sinds kort hebben wij ook producten voor je tegelvloer. Het gaat dan om keramische tegels welke geen onderhoud nodig hebben. Hiervoor hebben wij een dweilmiddel dat je veilig kunt gebruiken en een intensiefreiniger wanneer je je vloer eens een keer goed wilt schoonmaken.

PVC – Laminaat 

Voor PVC en laminaat  hebben wij ook onze eigen reiniger. Deze zijn speciaal afgestemd op je vloer en kun je veilig gebruiken.

Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor onze huismerkproducten:

Uitzonderlijke Kwaliteit voor Minder Geld: Onze huismerk producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen. Je kunt rekenen op dezelfde kwaliteit die je van merkproducten verwacht, maar tegen een fractie van de prijs.

Bespaar geld zonder in te leveren op kwaliteit: Ons huismerk is synoniem geworden met kwaliteit. Wij bieden producten van hoge kwaliteit tegen prijzen die vriendelijk zijn voor jouw portemonnee. Hierdoor kun je geld besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

Klanttevredenheid gegarandeerd: We zijn ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met onze huismerkproducten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, laat het ons weten, en we zullen er alles aan doen om het goed te maken.

Probeer vandaag nog ons huismerk en ervaar de perfecte balans tussen kwaliteit en prijs.
Benieuwd wat onze vervanger is voor jouw vloerproduct? Bekijk dit per vloer: