HMK/moeller stone care

HMK Moeller Stone Care (HMK) levert producten voor (natuur)stenen vloeren en keramische oppervlakken. HMK heeft een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten, kijk goed welk HMK product u nodig heeft voor uw (natuur)stenen vloer. In de linker navigatie van de deze pagina kunt u op diverse kenmerken en toepassingen filteren om uiteindelijk bij het HMK onderhoudsproduct uit te komen dat u nodig heeft. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. HMK M565 Kwartscomposiet onderhoudsset
  € 49,35

  Deze HMK M565 Kwartscomposiet onderhoudsset is een speciaal ontwikkelde set voor het reinigen, beschermen en verzorgen van keukenwerkbladen, tafels, wastafels, bureaus e.d.. van kwartscomposiet met een gepolijst, geslepen, gesatineerd of geborsteld oppervlak. 
  Door het gebruik van deze HMK producten wordt het kwartscomposiet oppervlak optimaal gereinigd, beschermd en verzorgd.

  Het werkzame bestanddeel, dat na het afdrogen achterblijft, is niet schadelijk voor de gezondheid en is geschikt voor levensmiddelentoepassingen (gecontroleerd door LFGB).

  Inhoud:
  HMK R185 Kwartscomposiet intensiefreiniger 0,25 liter
  HMK S246 Kwarts-Composiet Vlekstop 0,25 liter
  HMK P305 KwartsComposiet Onderhoudsspray 0,25 liter

 2. HMK P301 drie-in-één 0,5L, voor dagelijks onderhoud van natuur- en kunststeen
  € 12,99

  Moeller stone care HMK P301 RSP - drie in een is bedoeld voor de reiniging, bescherming en onderhoud van natuur- en composietsteen.
  Dit Moeller/HMK product vereenvoudigt het regelmatig onderhoud. Door speciale werkstoffen worden oppervlakken van natuur- en composietsteen in één schoonmaakbeurt gereinigd, beschermd en onderhouden. Bij regelmatig gebruik worden de structuur en glans keer op keer versterkt.

  De Moeller stone care/HMK P1 RSP is gebruiksklaar en wordt in een sprayfles geleverd. Voor een goed resultaat dient het natuursteen vooraf geïmpregneerd te zijn. Ook geschikt voor aanrechtbladen, tafels en vensterbanken.

 3. HMK P305 kwartscomposiet onderhoudsspray
  € 16,65

  HMK P305 Kwartscomposiet onderhoudsspray is bedoeld is voor het dagelijks onderhoud van keukenwerkbladen, tafels, toonbanken, wastafels, vensterbanken en andere bladen of planken van Kwarts-composiet.
  Het product verwijdert licht vuil en vet probleemloos. De kleur en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beïnvloed. Het werkzame bestanddeel dat na het afdrogen achterblijft is niet schadelijk voor de gezondheid en is geschikt voor levensmiddelentoepassingen (gecontroleerd door LFGB).  

 4. HMK P315 porcelanato onderhoudsreiniger 1L. Voor dagelijks onderhoud van keramische tegels. Reinigt en verzorgt.
  € 12,20
  Moeller stone care HMK P15 onderhoudsreiniger voor porcelanato is bedoeld voor het regelmatig onderhoud van dubbelhardgebakken-, porcelanato- en andere dichtgesinterde en door en door gebakken tegels. Deze HMK reiniger reinigt en verzorgt streepvrij en bouwt geen lagen op. Door regelmatig gebruik wordt uw vloer mooier en voller in kleur en structuur. Aanbrengen: wringmop.
 5. HMK P319 marmer- en graniet polish 1L, voor fijngeslepen en gepolijste vloeren van natuur- en kunststeen.
  € 16,45
  Moeller stone care HMK P19 marmer en graniet polish is bedoeld voor het onderhoud van uw marmeren vloer zoals gepolijst marmer, jura marmer, afflomarmer, maar ook travertin, solnhofener tegels en grafiet. Na aanbrengen is uw vloer weer beter beschermd tegen vuil en vlekken.
 6. HMK P321 graniet- en marmerpolitoer - pasta 0,1L, tube. Verzorging voor gepolijst natuursteen of marmercomposiet.
  € 7,95

  Moeller stone care HMK P321 graniet- en marmerpolitoer is bedoeld voor het beschermen en onderhouden van gepolijste marmer, graniet en kunststenen oppervlakken. Door het hoge vaststofgehalte geeft het een briljante hoogglans.

  Deze HMK politoer wordt vooral toegepast op tafels, vensterbanken en trappen.

  Opbrengen met een niet pluizende doek, uitwrijven met een schone doek. 
  Verbruik: 1L per ±15-20m²

 7. HMK P321 graniet- en marmerpolitoer - pasta 0,5L. Verzorging voor gepolijst natuursteen of marmercomposiet. Tijdelijk niet leverbaar
  € 99,99
  Moeller stone care HMK P321 graniet- en marmerpolitoer is bedoeld voor het beschermen en onderhouden van gepolijste marmer, graniet en kunststenen oppervlakken. Door het hoge vaststofgehalte geeft het een briljante hoogglans. Deze HMK politoer wordt vooral toegepast op tafels, vensterbanken en trappen. Opbrengen met een niet pluizende doek, uitwrijven met een schone doek. Verbruik: 1L per ±15-20m²
 8. HMK P323 slijtvaste zijdeglans 1L. Geschikt voor ruwe, matte en doffe vloeren van natuursteen, kunststeen en beton.
  € 16,65
  Moeller stone care HMK P323 slijtvaste zijdeglans - onderhoudsmiddel voor stenen vloeren- is bedoeld als onderhoud voor natuur- en kunststofgebonden steen zoals marmers, terrazzo, marmercomosiet, graniet, onverglaasde tegels en plavuizen. Het zorgt voor een sterke, slijtvaste verzegeling zodat vuil niet meer in het oppervlak kan dringen. Hierdoor wordt uw vloer gemakkelijker te reinigen met de Moeller/HMK P24 edelzeep. De Moeller/HMK P323 zorgt voor een zijdeglans zonder nawrijven. De verzegeling kan verwijderd worden met de Moeller/HMK R55. Verbruik: 1L per ±20m². Aanbrengen: T-frame met vachtje of wringmop.
 9. HMK P323 slijtvaste zijdeglans 5L. Geschikt voor ruwe, matte en doffe vloeren van natuursteen, kunststeen en beton.
  € 77,50

  Moeller stone care HMK P323 slijtvaste zijdeglans - onderhoudsmiddel voor stenen vloeren- is bedoeld als onderhoud voor natuur- en kunststofgebonden steen zoals marmers, terrazzo, marmercomosiet, graniet, onverglaasde tegels en plavuizen.

  Het zorgt voor een sterke, slijtvaste verzegeling zodat vuil niet meer in het oppervlak kan dringen. Hierdoor wordt uw vloer gemakkelijker te reinigen met de Moeller/HMK P324 edelzeep. De Moeller/HMK P323 zorgt voor een zijdeglans zonder nawrijven.

  De verzegeling kan verwijderd worden met de Moeller/HMK R155.

  Verbruik: 1L per ±20m².

  Aanbrengen: T-frame met vachtje of wringmop.

 10. HMK P323 slijtvaste zijdeglans. Geschikt voor ruwe, matte en doffe vloeren van natuursteen, kunststeen en beton.
  € 16,65

  Moeller stone care HMK P323 slijtvaste zijdeglans - onderhoudsmiddel voor stenen vloeren- is bedoeld als onderhoud voor natuur- en kunststofgebonden steen zoals marmers, terrazzo, marmercomosiet, graniet, onverglaasde tegels en plavuizen.

  Het zorgt voor een sterke, slijtvaste verzegeling zodat vuil niet meer in het oppervlak kan dringen. Hierdoor wordt uw vloer gemakkelijker te reinigen met de Moeller/HMK P324 edelzeep. De Moeller/HMK P323 zorgt voor een zijdeglans zonder nawrijven. De verzegeling kan verwijderd worden met de Moeller/HMK R155.

  Verbruik: 1L per ±20m².

  Aanbrengen: T-frame met vachtje of wringmop.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4