Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Lithofin

Lithofin producten reinigen, beschermen en onderhouden alle soorten (natuur)steen. Van Belgisch hardsteen tot marmer, van keramische tegels tot betonvloeren. Doordat Lithofin ervaring heeft met alle soorten steen hebben zij ook een uitgebreid programma ontwikkelt dat past bij jouw stenen vloer.

Buiten

Ook voor het onderhoud van terrassen in (natuur)steen kun je bij Lithofin terecht. Zij hebben hier drie speciale producten voor ontwikkeld zoals de MN Buitenhuisreiniger, Allex en de Actiefreiniger. Deze producten zijn voor een groot deel zelfverwerkend. Zij verwijderen o.a groene aanslag en andere aanlsag van planten op het buitenterras, de oprit en looppaden. Door die zelfwerkzaamheid hoef je zelf bijna niets te doen, het product doet het werk voor jou.

Over Lithofin

In 1953 ontwikkelt Glaubrecht Stingel zijn eerste schoonmaakmiddel in Duitsland. Al snel is de productvraag groot en daarom verhuisd het bedrijf in 1961 naar de huidige bedrijfslocatie in Wendlingen. In 1974 neemt de zoon, Glaubrecht Stingel, het bedrijf over. Hij bedenkt in 1979 de naam Lithofin dat voorkomt uit het Griekse litho’s (=de steen) en het Engelse woord finish: LITHOFIN.
In 1996 is Lithofin het eerste bedrijf in de branche dat gecertificeerd is volgens DIN ISO 9001. Service en kwaliteit staan al sinds het begin voorop en worden nu officieel gecontroleerd en gecertificeerd door externe auditors.
Inmiddels is de 3e generatie werkzaam in het nieuwbouwpand en is er een productiecapaciteit van 50.000 liter/dag om wereldwijd te kunnen leveren.

Milieu en veiligheid

De speciale producten van LITHOFIN voldoen aan de laatste stand van de techniek op het gebied van milieubescherming, arbeidsveiligheid, gezondheidsbescherming en etikettering en de wettelijke richtlijnen. Daarom kun je ze ook veilig gebruiken. Bovendien vind je op de verpakking alle informatie over de milieuvriendelijkheid van de afzonderlijke producten zodat je altijd weet wat dit inhoudt voor jouw product. De containers zelf zijn gemaakt van milieuvriendelijk polyethyleen (PE) of blik.