Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Vloeren binnen

Vind eenvoudig het juiste product voor je (natuur)steen binnen

Steen vind je in vele soorten en daarmee ook vele toepassingen. Niet elke steen heeft dezelfde eigenschappen, de een is zuurgevoelig, de ander juist weer poreus. Niet elke steensoort kun je daarom hetzelfde behandelen. Hierdoor zijn er vele verschillende soorten reinigers, beschermers en onderhoudsproducten voor je stenen vloer. Het kan zijn dat je daardoor niet goed weet wat je moet kiezen. Daarnaast wordt steen niet alleen toegepast op vloeren, maar ook op wanden of bij keukenwerkbladen. Wij proberen te helpen met deze keuzehulp. Volg eenvoudig de keuzehulp en je komt vanzelf bij de juiste producten uit.

Kies de steensoort:

marmer,
gepolijst/gezoet

leistenen
vloer

keramische
tegels

blauwe
hardsteen

marmer,
getrommeld/ruw

zandstenen
vloer

terracotta
tegels

kalkstenen
tegels

beton,
gepolijst

cement
tegels

basalt
tegels

granieten
vloer

kwartsiet
tegel

travertin
tegels

⇐ Terug

Weet je niet welke steensoort je hebt, probeer dan of je op basis van bijvoorbeeld kleur je steensoort kunt vinden in het “woordenboek van steensoorten”

Wij werken met 2 professionele merken wanneer het om de verzorging van stenen vloeren gaat: HMK-Moeller Stone Care en Lithofin. Beide merken zijn goed en bieden vaak vergelijkbare producten aan. Kies het merk dat je al gebruikt, het vloerenbedrijf heeft aangeraden of waar je je zelf het prettigst bij voelt.

lithofin