Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Keuzehulp onderhoud houten vloeren in de lak

Kies eenvoudig het juiste onderhoud voor je houten vloer

Heb je een gelakte vloer dan heb je een vloer waar de beschermlaag in de vorm van lak bovenop de vloer ligt. Deze laag onderhoud je met een polish: kleine krasjes worden dichtgezet en je brengt weer een nieuw beschermlaagje aan op de laklaag. Vaak kun je een willekeurige polish kiezen en gaat het er vooral om of je wat(zijde) glans wilt of juist een matte uitstraling.

Ken je het merk? Kies dan het merk dat je gewend bent. Wil je wat anders? Zorg dan dat je de vloer eerst schoonmaakt met de intensiefreiniger / polishremover.

Ik weet het merk

Kies dan voor het merk en zie welke producten er zijn om je vloer mooi te houden. Wil je overstappen op een ander merk? Zorg er dan wel voor dat je de vloer eerst goed schoonmaakt met een intensiefreiniger.

Klik op het logo om naar de producten te gaan.

Bona Prime Classic (grondlak)-396
lecol
floorservice
lecol
osmo

Ik weet het merk niet

Wanneer je het merk niet weet, maar wel weet dat je houten vloer gelakt is dan kun je zelf een merk kiezen. Zo hebben wij van ons eigen merk ook producten voor gelakte vloeren
Het wordt dan wel aangeraden om de vloer eerst te reinigen met de intensiefreiniger. Dan weet je zeker dat je vloer schoon is en er geen resten van andere schoonmaakmiddelen zijn achtergebleven die de hechting van het onderhoud kunnen verstoren.