Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Deurmatten voor binnen en buiten

Een goede deurmat zorgt ervoor dat zand, vuil en vocht niet binnen komen.
Zorg voor deurmatten voor binnen en buiten, hierdoor houd je niet alleen je vloer langer schoon, maar hij slijt ook minder snel.

Deurmatten buiten

Zorg met een goede buitenmat ervoor dat je je schoenen goed kunt schoonborstelen. Dat doe je met een goede stevige borstelmat die je voor de voordeur legt. Deze hebben wij in verschillende kleuren en formaten zodat er altijd wel een mat is die bij jouw voordeur past. Voor het zware werk zijn er speciale borstelmatten zoals de Elbe Schoenenveger of de Fantastic Bootscraper die ook nog borstels hebben om de zijkant van je schoenen of laarzen te borstelen. Deze leg je naast de voordeur in het zicht zodat je je vieze schoenen en laarzen goed buiten kunt schoonmaken.
Is je buitenmat zelf vies? Spuit hem dan schoon met water en hij is weer als nieuw.

Deurmatten binnen

Wanneer je buiten een goede borstelmat hebt liggen dan heb je binnen een goede droogloopmat nodig die vocht als het ware zelf opzuigt. Hierdoor kun je met droge schoenen naar binnen. Je kunt kiezen uit verschillende matten en formaten zodat je de mat kunt kiezen die bij jou past. Natuurlijk zorgt een goede mat er ook voor dat het zand vastgehouden wordt in de mat zodat dit niet op je je vloer komt.
Wist je trouwens dat een mat een veegrichting heeft? Die zorgt ervoor dat wanneer je je voeten veegt het losse zand niet naar binnen rolt, maar juist naar buiten. Let dus altijd goed op hoe je je mat neerlegt.

Natte schoenenbak

Heb je écht vieze schoenen of druppen je laarzen nog steeds? Gebruik dan een bak om je natte schoenen te laten uitdruppen: de natte schoenenbak. Op deze manier zet je je schoenen veilig weg zonder dat ze de vloer beschadigen.