Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Wie zijn wij?

Wij zijn de vloerenspecialisten

Wij hebben verstand van vloeren, een aantal van ons al meer dan 25 jaar. Daarom kun je ons gerust “de vloerenspecialisten” noemen.

Iedereen wil een mooie vloer krijgen én houden. Met het de juiste vloerproducten lukt dat ook. Daarom willen wij graag iedereen op weg helpen naar de juiste vloer. Niet alleen hebben wij alle professionele vloermerken op voorraad. Wij hebben er ook nog verstand van. Wij geven zoveel mogelijk informatie over het schoonmaken en onderhouden van vloeren op onze site. Daarnaast zijn wij er ook voor specifieke vragen, voor jouw vloer, jouw probleem hebben wij de oplossing.

Iedere vloer is uniek!

Dat weten wij als geen ander. Natuurlijk ziet iedereen het verschil tussen hout en steen, maar met PVC-vloeren die steeds echter gaan lijken, of laminaat weet je het soms niet meer. Ook binnen het soort vloer zijn er verschillen: is de houten vloer nu gelakt of geolied? Is het natuursteen en zo ja welke? En nog belangrijker: Wat heb ik nodig voor MIJN vloer?

Wij zijn ervoor om antwoord op die vragen te geven, en dan vooral hoe je vloer te behandelen zodat deze weer mooi wordt en mooi blijft. Daarom schrikken wij niet van een slijtageplek in je vloer, van een holle tegel of een wijnvlek. Iedere vloer wordt weer mooi met een beetje aandacht en het juiste vloerenproduct.

Via ons keuzemenu kun je gemakkelijk zoeken op soort vloer en wat je gaat doen. Bij ons kun je ook kiezen op je merk, wanneer dat al bekend is. Kom je er helemaal niet uit: mail ons dan even, eventueel met foto en wij helpen je verder.

“Elke vloer is schoon te krijgen, met het juiste product, het juiste gereedschap en de juiste aandacht”.

Graag tot ziens!

team allesvoorUWvloer
De vloerenspecialisten