Alle producten voor het beschermen, het onderhouden en het reinigen van uw betonvloer

Voor het schoonmaken van uw betonvloer gebruikt uw steenreinigers die ook gebruikt kunnen worde voor uw betonvloer. Het is aan te raden om uw betonvloer te beschermen met een vlekstop of een speciale betoncoating zodat vuil en vlekken minder makkelijk in trekken. Hiermee blijft uw betonvloer langer mooi. Zowel het merk Lithofin als HMK Moeller Stone Care hebben verschillende producten die te gebruiken zijn voor het reinigen, beschermen en onderhouden van uw betonvloer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Blue Dolphin Eco multi cleaner 1L
  De Blue Dolphin Eco Multi Cleaner is een neutraal schoonmaakmiddel bedoeld voor de wekelijks reiniging van al uw gladde vloeren. Dit product kunt u veilig gebruiken zonder dat uw vloer aangetast wordt.
 2. Blue Dolphin Eco multi cleaner 5L
  € 49,49
  De Blue Dolphin Eco Multi Cleaner is een neutraal schoonmaakmiddel bedoeld voor de wekelijks reiniging van al uw gladde vloeren. Dit product kunt u veilig gebruiken zonder dat uw vloer aangetast wordt.
 3. Diamond Pro Pad Groen, zeer fijn 11,5x25cm
  € 14,95

  Deze speciale Diamond Pro Pad groen is zeer fijn/korrel 3000.

  Deze Pro Pad is bedoeld voor de bewerking van beton en natuursteen en is voorzien van Ferzzon.
  Met deze Pro Pad kun je beton, graniet, terazzo en marmer schoonmaken ne bewerken. 
  Deze groene pad is de laatste stap in het schoonmaakproces van uw vloer.

   

  Fibertype: Polyester
  Dikte: 22 - 25 mm

 4. HMK P324 edelzeep - vloerzeep. Voor dagelijks onderhoud van alle soorten natuursteen, kunststeen, cotto en beton.

   

  Moeller stone care HMK P324 edelzeep - vloerzeep -  (voorheen P24) is een milde neutrale reiniger voor alle natuur- en kunststofgebonden tegels van steen als, marmer, jura-marmer, solnhofener tegels, travertin, terrazzo, muschelkalk, graniet, leisteen, tegels en plavuizen, cotto enz.

  Het bevat speciale natuurlijke onderhoudscomponenten waardoor, bij regelmatig gebruik, uw vloer mooier wordt. De natuurlijke kleurstructuur wordt verdiept en geeft uw vloer een warm onderhouden aanzicht. Uw vloer wordt vuilafstotend en minder gevoelig voor vlekken. Deze edelzeep dweilwas is 100% natuurlijk en kan dagelijks gebruikt worden.

  Aanbrengen: wringmop.

 5. HMK R155 grondreiniger - zuurvrij -

   

  voor alle natuur-, kunststenen en keramische oppervlakken zoals graniet en marmercomposiet. Moeller stone care HMK R155 grondreiniger - zuurvrij - is uitstekend geschikt voor gepolijst natuursteen als marmer, solnhofener, travertin e.d.

  Het verwijdert grondig en snel bouwvuil, cementsluier, oude vergeelde onderhoudsmiddelen, zelfglanswassen, olie en vet. Bij diepzittende olie- en vetvlekken kunt u de Moeller stone care HMK R152 vet en siliconen verwijderaar gebruiken. Tast de politoer niet aan omdat dit Moeller stone care HMK product zuurvrij is.

  Verbruik: 1L per ±10m².

  Aanbrengen: witte pad/wringmop.

 6. HMK R183 cementsluier-ex 1L
  € 16,69

  HMK R183 Cementsluier-Ex is bedoeld voor zuurbestendig natuursteen is een speciaal geconcentreerd reinigingsmiddel.

  Het verwijdert vuil, cementsluier en kalkafzettingen van alle typen niet zuurgevoelige oppervlakken zoals natuursteen, kunststeen, keramiek, porcelanato, klinkers, kwartscomposiet en ruw beton, Deze HMK 183 iszowel binnen als buiten te gebruiken

   

  1L  = tot 30m2

  aanbrengen: witte pad

  Nadien neutraliseren met R155

 7. HMK S234 vlekstop - top effect
  € 38,90

   

  Moeller stone care HMK S234 Vlekstop - top effect- is een impregnering die zorgt dat water, vuil, olie en vet minder snel in uw vloer trekt. Uw vloer is hierdoor sneller en eenvoudiger te onderhouden.

  Deze vlekstop is te gebruiken voor o.a. natuur- en kunststeen, marmer, agglomarmer en graniet, gneis, onverglaasde plavuizen, terra cotto, terrazzo, marmercomposiet, muschelkalk, solnhofener tegels, travertin kwartsiet en zandsteen. U kunt uw vloer nadien onderhouden met P324 edelzeep.

  Verbruik: 1L per 5-20m² (verbruik sterk afhankelijk van ondergrond).

  Droogtijd: ±1 uur. (na 72 uur water en olie afstotend).

  Aanbrengen: (blok)kwast/schuimroller.

 8. HMK S235 kleurverdieper - mat
  € 24,50


  Moeller stone care HMK S235 Steenconservering - mat is bedoeld voor de bescherming van alle ruwe natuur- en kunststenen oppervlakken zoals Solnhofener tegels, graniet, gneis, porfier, leisteen en marmercomposieten.

  Dit product zorgt voor een mat uiterlijk. Door deze steenverzegeling worden de poriën van de steen vrijwel gesloten waardoor water en vuil niet meer gemakkelijk kunnen indringen. Uw vloer is hierdoor sneller en eenvoudiger te onderhouden. Niet gebruiken op niet zuigende ondergronden als gepolijste of fijngezoete oppervlakken en keramische tegels. U kunt uw vloer nadien onderhouden met P324 edelzeep.

  Verbruik: 1L per 5-10m² (verbruik afhankelijk van ondergrond).

  Droogtijd: ± 45 minuten.

  Aanbrengen: (blok)kwast. 

 9. James Remover voor verwijderen van vlekken op laminaat, PVC en vinyl
  € 10,50

   

  James Remover is bedoeld voor de dagelijkse vlekverwijdering op diverse vloeren zoals laminaat, PVC, (structuur)vinyl, rubber en natuur- en kunststeenvloeren.

  Deze James Remover is een speciale gecombineerde lijm, vlek en vuil oplosser voor verwijdering van schoenstrepen, viltstift, cosmetica, inkt, balpen, vet, dispersieverf, lakken en watervaste lijmresten.

  Vlekken kunnen rechststreeks ingesprayd worden en na een korte inwerktijd (1 tot 5 minuten) opgenomen worden met een katoenen doek.

 10. Lithofin Lösefix
  € 18,50
  Lithofin Lösefix is een reinigingsproduct met oplosmiddelen dat bedoelt is om oude waslagen te verwijderen. Ook lost het hardnekkig vuil en vlekken op zoals oliën, vetten, verse verf en resten van kleefmiddelen. U kunt het gebruiken op alle soorten steen die bestand zijn tegen oplosmiddelen zoals keramische tegels, cotto, marmer, graniet en beton. Verbruik: 1L per 7-15m². Aanbrengen: schrobber en/of duo-dweil.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2