Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Alle producten van het merk Aquamarijn

Het merk Aquamarijn is nog steeds bekend, maar helaas bestaat dit merk op zich niet meer. Het is overgegaan in het merk Royl. De producten zijn afkomstig van dezelfde leverancier, alleen het etiket is wel anders.

Bestel je bij ons een Aquamarijn product dan krijg je de vervanger van Royl geleverd.
Klik hier voor meer informatie over het Royl onderhoud >>

Toont alle 6 resultaten

Het merk Aquamarijn is nog steeds bekend, maar helaas bestaat dit merk op zich niet meer. Het is overgegaan in het merk Royl. De producten zijn afkomstig van dezelfde leverancier, alleen het etiket is wel anders:

Clien-Z naturel = Royl vloerzeep naturel
Clien-Z wit = Royl vloerzeep wit
Clien S = Royl intensiefreiniger
Clien R = Royl milde reiniger
Revol = Royl onderhoudsolie

Bestel je bij ons een Aquamarijn product dan krijg je de vervanger van Royl geleverd.

Over Royl

Royl is een van de onderdelen van de Rigo Verffabriek. De oorsprong hiervan begint in 1938 wanneer Henk van Westerhoven samen met zijn vrouw Gonda Ris een verffabriek beginnen. Voor de naam worden de letters van de voor- en achternaam van Gonda gebruikt: RiGo.
In de jaren 70 komen beide zoons in het bedrijf en richten zij zich op duurzaam met de merken Aquamarijn en RigoStep. Inmiddels is het bedrijf in handen van 2 kleinzoons die het het oude ambacht in een nieuw jasje hebben gestoken. Zij willen vooruitstrevend zijn, denken hierbij aan de duurzaamheid en respecteren het vakmanschap.