Vandaag besteld, morgen bezorgd*

Trusted Shops: Goed: 4,3/5

Grootste assortiment vloeronderhoud

Advies van echte vakmensen

Aanbrengmaterialen

Hier vind je diverse aanbrengmaterialen die ervoor zorgen dat de vloerproducten goed en gemakkelijk aangebracht worden.

Kwasten en borstels

Wij hebben diverse kwasten en borstels om bijvoorbeeld hardwaxolie aan te brengen, maar ook kun je met een kwast impregneer en vlekstop aanbrengen. Daarnaast hebben wij ook (schrob)borstels die helpen bij het intensief reinigen van je vloer of terras.

Pads en houders

Geen pad zonder houder. Wij hebben de standaard handpadhouder, maar wij hebben ook een kleinere handpadhouder voor kleinere oppervlakken. Voor grote oppervlakken is er de padhouder met steelaansluiting zodat je staand je vloer kunt behandelen of schoonmaken. Pads zijn er in verschillende kleuren wit (zacht, voor krasgevoelige materialen) tot groen (medium hard, voor schrobben bij materialen die er tegen kunnen).

Rollers

Met een roller kun je lak aanbrengen en soms ook hardwaxolie, maar ook impregneer en vlekstop. Let op de juiste roller voor de juiste werkzaamheden.

Sponzen

Wij hebben verschillende sponzen waaronder een stevige tegelzetspons die je kunt gebruiken voor het verwijderen van cementsluier. Ook hebben wij melaminesponzen voor het verwijderen van vlekken en strepen en een spons met handgreep als alternatief voor de witte pad.

Doeken

Bij het schoonmaken zijn doeken natuurlijk onmisbaar, maar de poetsdoeken zijn ook erg handig om overtollige olie of impregneer te verwijderen en met de bamboedoeken kun je oppervlakken streeploos schoonmaken.