• An eye for detail - Click to Shop Eye Wear
  • Style solutions - covet-worthy styles in travel-friendly fabrics - Click to Shop Woman
  • Wing man - hit the runway in stylish separates and casuals - Click to Shop Man
 
   

Onze voordelen

  • voor 23:30 besteld, morgen in huis*
  • zaterdag voor 18.00 besteld, maandag in huis*
  • grootste assortiment vloerproducten
  • af te halen bij ons servicepunt
  • veilig betalen
  • achteraf betalen

Best verkochte producten:

producten voor houten vloeren
producten voor steen
producten voor laminaat
producten voor pvc vloeren
producten voor kurk
producten voor marmoleum

In de aanbieding:

 

schoonmaken vloer

allesvoorUWvloer heeft het grootste assortiment vloerverzorgingsproducten voor het schoonmaken en onderhouden van vloeren. Kies eenvoudig uw soort vloer, kies op merk of typ (een deel van) de productnaam in het zoekvenster in.

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van natuursteen zoals marmer, belgisch hardsteen, leisteen of graniet. Naast het standaard reinigen met gespecialiseerde reinigers kunnen deze ook intensief schoongemaakt worden met intensief reinigers van bekende merken als HMK Moeller Stone Care en Lithofin. Daarnaast is ons assortiment ook geschikt voor andere stenen vloeren zoals travertin, basalt, kwartsiet of basalt. Voor de natuursteenvloeren hebben wij ook diverse impregneermiddelen, kleurverdiepers en vlekstops. Deze zijn algemeen verkrijgbaar maar wij hebben ook producten speciaal voor bijvoorbeeld porcelenato, composiet, beton, blauwe hardsteen, cotto en marmer.

Vergeet natuurlijk de keramische vloeren niet. Tegenwoordig is het keramische parket niet meer weg te denken, maar ook de betonlook vloeren, natuursteen ogende plavuizen en andere keramische tegels moeten onderhouden worden met de juiste vloerverzorgingsproducten. Ook hiervoor hebben HMK Moeller Stone Care en Lithofin de juiste producten voor de normale schoonmaak, maar ook de intensieve reiniging.

Ook hebben wij een groot aantal schoonmaak- en onderhoudsproducten voor houten vloeren. Een houten vloer is een ruim begrip. Hieronder vallen de houten planken vloeren die verkrijgbaar zijn in massieve houten planken en samengestelde houten planken, maar ook de traditionele parketvloer, de houten visgraatvloer of een andere houten patroonvloer zoals bijvoorbeeld een Weense punt hebben allemaal onderhoud nodig. Naast een goed dweilmiddel dat neutraal reinigt maar ook eventueel wat onderhoud toevoegt hebben wij natuurlijk de diverese onderhoudsproducten voor de verzorging van de houten vloer. Deze zijn afgestemd op de behandeling van de houten vloer. Dit kan zijn een gelakte houten vloer, maar ook een vloer die nog is behandeld met was. Tegenwoordig zijn veel houten vloeren behandeld met olie. Of dit nu alleen olie is, hardwaxolie, UV-geolied of LED-olie, wij hebben voor alle behandelde vloeren de juiste reiniging en het juiste onderhoud om de vloer weer mooi te maken, vlekken te verwijderen en de vloer weer een langer leven te geven. Wij leveren alle bekende merken zoals Aquamarijn, Blue Dolphin, Floorservice, Osmo, Rubio Moncoat, Vesting en Woca. Daarnaast hebben we in ons eigen merk ook een ruim aanbod voor het schoonmaken, intensief reinigen en onderhouden van de houten vloer.

Een relatief nieuwe vloersoort is de PVC-vloer. Meestal wordt aangegeven dat een PVC-vloer alleen maar gereinigd hoeft te worden met een neutrale reiniger waarmee gedweild kan worden, maar in weze is een PVC-vloer afgelakt met een speciaal soort lak. Die lak kun je beschermen met een polish. Hiermee worden dan gelijk kleine krasjes dichtgezet. Speciaal voor PVC-vloeren is er ook PVC-polish verkrijgbaar voor het onderhoud van uw PVC-vloer. Hiermee blijft uw PVC-vloer langer mooi. Bekende merken hierin zijn natuurlijk Mflor, die de mflor cleaner en de mflor polish heeft, maar ook Lecol en Floorservice hebben een speciale reiniger en polish voor uw PVC-vloer. Een ander bekend merk is James. Deze heeft naast de basisreiniger en gewone reiniger bij de polish de keuze tussen een zijdemat en extra mat.

Natuurlijk hebben we ook producten voor laminaatvloeren omdat in bijna elk huis in Nederland wel laminaat ligt. Een goede laminaatreiniger dweilt fijn en zorgt dat het laminaat langer meegaat bijvoorbeeld de Quick Step laminaatreiniger. En wat te denken van vinyl en marmoleum wat gedweild kan worden met Forbo Monel, die reinigt en onderhoud in één. Zelf voor tapijt hebben we reinigers en vlekverwijderaars.

Daarnaast hebben wij ook accessoires voor het aanbrengen, schoonmaken en beschermen van de vloer zoals dweilen, pads en vilt. Ook kunt u bij ons terecht voor schoonloopmatten en buitenmatten. Kortom: álles voor UW vloer!

Onze merken: Aquamarijn, Blue Dolphin, Bona, Boneco, Eukula, Floorservice, Forbo, Hamat, HMK Moeller Stone Care, James, Lecol, Lithofin, Mflor, Oliefris, Osmo, Quick Step, Relius, Rigo Step, Royl, Rubio Monocoat, SolidFloor, Stadler Form, Stylies, TziT, Vesting, Wicanders, Woca